Oprichting ATV de Molenhoek

De "Aadorpse tennisvereniging de Molenhoek" is opgericht op 10 april 1981.
De eerste tien jaren van haar bestaan was de vereniging in oprichting. Het was een papieren club bestaande uit ruim 100 leden die per jaar het symbolische bedrag van tien gulden aan contributie betaalden. Een tennistoernooi dat jaarlijks in de Stouwe te Wierden werd georganiseerd zorgde voor de nodige binding onder de tientjesleden.

Op 28 juni 1991 konden twee tennisbanen aan de Wilgenstraat te Aadorp in gebruik worden genomen. Enige jaren later kon er worden gesproken van een tenniscomplex, doordat opnieuw twee banen werden geopend, het geheel werd omheind en werd voorzien van een lichtinstallatie en parkeerplaatsen. Een houten clubgebouw met douches voor dames en heren legde de kiem voor een sportieve en gezellige vereniging.

Door deze uitbreiding was de tennisvereniging nog steeds klein maar volwaardig. Deelname aan de districtscompetitie was nu mogelijk en er werden toernooien en clubkampioenschappen georganiseerd.

Op 6 juli 2002 werd het nieuwe clubgebouw geopend. Een fraai gebouw met een aangenaam verwarmd terras vanwaar de wedstrijden goed gevolgd kunnen worden. Een accommodatie waar "ATV de Molenhoek" haar leden en haar gasten kan ontvangen zoals het behoort.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 546 870 936

Adres

Wilgenstraaat 62
7611 AB Aadorp

KVK-nummer

40076395